Varje vecka följer tiotusentals personer, kanske till och med hundratusentals, de aktuella fotbollsmatcherna i Allsvenskan. Vissa har förmånen att bo i närheten av arenan där favoritlaget spelar sina matcher. De kan då och då besöka arenan och se matcherna live på plats. Andra har valt att betala för en streamingtjänst som C More, och följer många matcher där. Andra följer istället matcherna främst via resultatrapportering. Oavsett vilket går det att lägga till ett extra moment av spänning. Genom att betta på matcher i Allsvenskan har du möjlighet att vinna på flera sätt. Dels blir det naturligtvis en mentalt härlig vinst om ditt favoritlag vinner, dels kan det bli ekonomisk vinst om de händelser du satsar på faktiskt inträffar.

betta på fotboll

Betta på varje omgång

Det spelar naturligtvis ingen roll vilka lag som möter varandra. Möjlighet att betta på matchen finns oavsett. Du kan, om du vill, betta på Allsvenskans samtliga omgångar och matcher. Du kan naturligtvis spela på flera matcher samma dag, men det går också att enbart satsa på en match om du hellre vill fokusera på en. För att du ska lyckas så bra som möjligt är det förstås viktigt att du har så bra koll som möjligt på de olika lagen i Allsvenskan, deras spelare och deras styrkor och svaga punkter. På så sätt har du förstås större chans att pricka in ett korrekt slutresultat. Betting handlar dock om så mycket mer än att förutse ett slutresultat. Du kan spela på en mängd händelser under matchens gång. Spela på vem som gör nästa mål, vilket lag som får nästa hörna, hur många gula kort som kommer delas ut och mycket annat. Det finns en rad roliga händelser att spela på, som alla kan ge ekonomisk utdelning om du satsar dina pengar rätt.

När Allsvenskan avslutas

Den som gillar fotboll och betting önskar förstås att det gick att spela på Allsvenskan året runt. Tyvärr avslutas säsongen under hösten, och tar ett uppehåll på flera månader. Det betyder dock inte att det är slut på underhållning på bettingsajterna. Det finns många europeiska ligor som håller igång under större delen av året. Det går naturligtvis att betta på de matcherna online. För den som vill vidga sina vyer går det även att betta på andra sporter. Du kan till exempel gå över till att betta på ishockey och SHL, när de svenska mästarna i fotboll har utsetts och Allsvenskan har avslutats för säsongen.