Följer du Allsvenskan och tycker att dina kunskaper är hyfsade både kring fotboll i allmänhet och om de olika lagen och dess spelare? Då kanske du vill börja spela på Allsvenskan om du inte redan har gjort det. Betting på Allsvenskan kan naturligtvis ske online och det kan göras både i god tid före match och i vissa fall även under matchens gång.

betta på allsvenska olika sätt

Olika typer av spel på Allsvenskan

Vad är det då du kan spela på egentligen om du vill betta på Allsvenskan? Det finns flera möjligheter, vilka vi ska titta närmare på här.

En möjlighet är att tippa på resultat i matchen efter full tid. Här har du möjlighet att spela på resultatet i enbart en match eller i flera av de matcher som spelas. Du anger ditt spel med att välja 1, X eller 2. 1 står för att du tror på vinst för hemmalaget, X står för oavgjort resultat och 2 står för vinst för bortalaget. Här kan dina kunskaper om lagen definitivt komma till nytta och om du har koll på hur formen har sett ut för lagen på slutet är det naturligtvis också en fördel. När du spelar online kan du också ta del av live odds och se hur oddsen ser ut just för stunden. Detta ändras naturligtvis hela tiden.

Du kan också välja att spela på över eller under antal mål. Om du till exempel tippar över 2,5 innebär det att tre mål eller fler behöver göras i matchen för att du ska vinna på ditt spel. Du kan också spela under 2,5 vilket skulle innebära att två mål eller färre ger dig vinst.

Om du vill spela på Allsvenskan något mer långsiktigt kan du spela på vem du tror blir säsongens bästa målgörare. Det kräver förstås att du har tid och lust att vänta på eventuell utdelning tills säsongen är slut. Kom dock ihåg att de bästa spelarna ofta säljs till utlandet under sommarfönstret, vilket innebär att det i vissa fall kan vara mer gynnsamt att välja ut en spelare som du tror är på gång, men som kanske inte är lika favorittippad.

Utöver dessa spel finns även andra spelmöjligheter för dig som vill försöka vinna på Allsvenskan. Dit hör bland annat antal hörnor och rätt resultat.