SpelbolagVälkomstbonusBetygHämta din bonus nu!T&C
Speedybet200% upp till 3000 kr★★★★★Hämta bonus!T & C
100% boostade vinster★★★★★Hämta bonus!T & C
unibet200% upp till 2000 kr★★★★★Hämta bonus!T & C

För den som är intresserad av fotboll och som även tycker om att pröva lyckan i spel är betting på Allsvenskan ett riktigt bra val. Nu för tiden behöver du inte uppsöka en spelbutik för att kunna lämna in ditt spel. Idag kan du besöka en av alla bettingsidor för att spela. Det finns dock många att välja på och det kan vara svårt att veta vad det är som skiljer de bra sidorna från de mindre bra. Vilka bettingsidor är egentligen de bästa bettingsidorna för spel på Allsvenskan?

fotboll bettingsidor

Populära bettingsidor på nätet

Unibet är en välkänd spelsida som erbjuder många typer av spel. Här har du en seriös och bra plattform för betting och naturligtvis kan du betta på såväl svenska fotbollsmatcher som fotboll utomlands. Spelsidan har fått flera utmärkelser på senare år och här kan du också få bonus när du börjar spela. Många trivs bra med att spela på Unibet.

Mr Green har du säkert sett på TV-reklamen och du undrar kanske om de bara bedriver casinospel. Det gör de dock inte. Det går alldeles utmärkt att betta på spel hos Mr Green. Här kan du komma igång snabbt tack vare att du kan registrera dig med bank-id, du kan få bonus som ny medlem och du kan betta på en rad sporter, däribland fotboll.

Speedybet är ytterligare ett exempel på en bettingsida som erbjuder spel på Allsvenskan och andra fotbollsligor samt naturligtvis även andra sporter. Även här delas det ut bonus till nya spelare och du kan snabbt logga in med bank-id, något som brukar uppskattas av de flesta.

Var kritisk när du väljer bettingsida

Det finns naturligtvis många fler bettingsidor än de ovan nämnda som erbjuder bra spelmöjligheter för den som vill spela på Allsvenskan och andra fotbollsligor. När du ska välja spelsida bör du titta med kritiska ögon på sidan. Vad står det om säkerheten? Kan du logga in med bank-id? Vilka betalningsmetoder finns? Har sidan fått några utmärkelser som intygar dess kvalitet? Detta är bara några av alla de faktorer som är viktiga för att en bettingsida ska vara riktigt bra.

Lycka till!